U tijeku radovi na izgradnji biciklističkog mosta i modernizaciji Ratarne

U tijeku su radovi na izgradnji biciklističkog mosta u Ulici Ivana Gundulića preko potoka Vrtlin te radovi na modernizaciji nerazvrstane ceste na Ratarni od vidikovca do Potočke ulice.

Riječ je o radovima koji se provode u sklopu EU projekta „Cyclo-Net“ koji uz ove prethodno spomenute radove uključuje i radove na izgradnji 4,35 kilometara pješačko-biciklističkih staza kroz Ulicu kralja Tomislava, Ulicu Franje Tuđmana, Trg svetog Florijana, Zagrebačku ulicu, Ulicu branitelja Hrvatske, Ulicu Tadije Smičiklasa, Ulicu Franje Račkoga i Ulicu Franje Markovića.

Radove je u četvrtak obišao gradonačelnik Mario Rajn u pratnji direktora tvrtke Grad-kom d.o.o. Krunoslava Navoja i tom prilikom istaknuo: „Iznimno smo zadovoljni i vjerujemo kako će svi radovi biti završeni u predviđenom roku do kraja mjeseca studenoga.

Vrijednost projekta „Cyclo-Net“ je nešto više od 12.100.000,00 kuna, a odobren je za sufinanciranje od strane Europske unije na prvom natječaju iz Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska u financijskoj perspektivi za razdoblje 2014.-2020. godine.

Vezano

Komentari su zatvoreni.