Uspješno održan rukometni turnir veterana

Prošli je vikend u sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca u Križevcima uspješno održan međunarodni turnir veterana u rukometu, koji je okupio šest ekipa u ženskoj i osam u muškoj konkurenciji iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Crne Gore. Domaćini turnira, veterani Rukometnog kluba KTC Križevci, i četvrtu godinu zaredom su se dokazali uspješnom organizacijom. Kod veteranki prvo mjesto je osvojila Petrinja, a kod veterana “021 Novi Sad”, koji u Križevcima gostuju otkad turnir postoji.
– Svi sudionici su pridonijeli pozitivnoj atmosferi kako na terenu tako i van njega. Nismo imali nijednu težu ozljedu, a to je, ipak morate priznati, u našim godinama uspjeh, istaknuo je ispred organizatora Mladen Horvat.

Poredak kod veteranki je sljedeći: 1. Petrinja, 2. Trogir, 3. Velika Gorica. Najbolji strijelac je Marija Penić iz Samobora, najbolja igračica Renata Hodak iz Petrinje, dok je titulu najbolje vratarke odnijela Biljana Ivošević iz Velike Gorice.
Kod veterana poredak je sljedeći: 1. 021 Novi Sad, 2. Nova Gradiška, 3. Škofja Loka. Najbolji strijelac je Nenad Korpar iz Osijeka, najbolji igrač Zoran Dejanović iz Novog Sada, a najbolji golman Andrej Peternel (Škofja Loka).

Veterani KTC-a zahvaljuju svim sudionicima – debitantima na ovom turniru iz Trogira, Novog Sada (Milicionar), Škofja Loka, Senja i Nove Gradiške; zatim ekipama koje su stalni sudionici sve četiri godine – Velika Gorica i Novi Sad (021 Novi Sad), te ostalim povremenim sudionicima iz Kočevja, Ivanić Grada, Petrinje, Samobora, Osijeka i Boke. Turnir je održan pod pokroviteljstvom poduzeća KTC i Grada Križevaca, a medijski pokrovitelji su Križevci.info i Radio Križevci.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.