Inicijativa mladih ESPR održala prvi, ljetni party na otvorenom

Foto: irma.jpg / Mario Jembrek

U subotu, 18. kolovoza 2018. godine, po završetku dobrotvornog odbojkaškog turnira, na igralištu Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga u Križevcima je održan Phoenix 9 party u organizaciji inicijative mladih ESPR. Već poznati po organiziranju partyja i okupljanju mnogobrojnih mladih, željnih dobre glazbe i zabave, ESPR je svoje deveto izdanje glazbeno-plesnog provoda organizirao prvi put na otvorenom, a za odlično raspoloženje na ovom pravom ljetnom partyju bili su zaduženi MONKS, dvojica mladih DJ majstora i rezidenta u 25. najpopularnijem klubu u svijetu, koji su donijeli dašak atmosfere sa Zrća u Križevce.

– Lijepo je bilo vidjeti toliko mladih ljudi kako plešu uz ritmove malo drugačije od onih koje slušamo u našim kafićima, istaknuo je Antonio Sirovec, jedan od organizatora iz inicijative ESPR, zahvalan mladima koji su se došli zabaviti, ali i svima koji su podržali realizaciju ovog događaja: Grad Križevci, Gimnazija Ivana Zakmardija Dijankovečkog Križevci, Restoran Tomislav Križevci, Grafocentar, Pekara Mlinček, Caffe bar Replay i RokiPRINT.

– Početkom ove godine nam je Grad Križevci odobrio projekt, dodijeljena su nam određena sredstva te se naš plan polako pretvarao u stvarnost. Godinu smo započeli dobrotvornim buvljakom, turnirima u popularnim igricama Hearthstone-u i FIFA-i 18, a nakon toga je uslijedio i dobrotvorni party. Završetkom tih evenata počelo je planiranje ljetnog dijela programa, odbojkaškog turnira i partyja na otvorenom, opisao je Sirovec ovogodišnje aktivnosti inicijative, najavivši novi, jubilarni događaj za rujan.

Inicijativa ESPR okupila se 2014. godine, u pokušaju da nadomjeste nedostatak kvalitetnih zabavnih sadržaja za mlade u svojoj lokalnoj sredini. S obzirom na zajednička područja rada, od 2017. godine inicijativa djeluje pod okriljem udruge P.O.I.N.T. iz Križevaca koja ESPR-u pruža svu potrebnu podršku u provedbi njenih programa i aktivnosti.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.