Proglašeni najbolji sportaši, sportašice i ekipe županije

Najbolji_sportasi_sportasice_zupanija_2013ĐURĐEVAC – Najuspješniji sportaši Koprivničko-križevačke županije proglašeni su na svečanosti koju je Zajednica sportova priredila u Đurđevcu.
Najboljom sportašicom proglašena je Tatjana Štajduhar iz Športsko ribolovnog kluba Koprivnica dok je najbolji sportaš Danijel Miklečić iz Fitness kluba Body Fit. Najbolja ženska ekipa je ekipa Podravka Vegete, Rukometnog kluba Podravka dok je titulu najuspješnije muške momčadi ponijela Seniorska ekipa Ronilačkog kluba Šoderica. Najperspektivnija sportašica je Klara Katavić iz križevačkog Karate kluba KTC dok je najperspektivniji sportaš Filip Frankol iz Hrvačkog kluba Podravka.

Najuspješnijim trenerom za prošlu godinu proglašen je Nikola Dorčec iz Hrvačkog kluba Đurđevac dok je nagrada zaslužni sportski djelatnik dodijeljena Đuri Tomrlinu.
Najbolja muška momčad osoba s invaliditetom je ekipa Kuglačkog klub osoba s invaliditetom Đurđevac dok je u istoj kategoriji kod žena najuspješnija Športska udruga tjelesnih invalida Koprivnica. Najuspješnija sportašica s invaliditetom je Iva Lukčin iz Športska Udruge tjelesnih invalida Koprivnica dok je najuspješniji sportaš s invaliditetom Ivan Šimatović iz Kuglačkog klub osoba s invaliditetom Đurđevac.(RKC)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.