Nema više ‘taptaptap’: Križevačka sportska dvorana dobila novi parket, sjedalice i golove

Foto: facebook.com/RajnMario

Po završetku školske godine i tijekom ljeta izvršeni su radovi na adaptaciji parketa u Sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca Križevci. Vrijednost radova je oko 408.000,00 kuna, koji će učenicima i sportašima osigurati kvalitetnije uvjete za sportske aktivnosti.

– Nakon 20 godina adaptiran je parket, postavljene su nove sjedalice s naslonom, novi rukometni golovi i nova sjedala za igrače. Pokrečeno je gledalište, a do kraja godine popravit će se pomične tribine, urediti svlačionice i zamijeniti sva vrata, istaknuo je križevački gradonačelnik Mario Rajn.

Stotine građana na Facebooku zdušno su pozdravili “osvježeno lice” najveće sportske dvorane u Križevcima, a među mnogim komentarima izdvojili smo neke:
– Bravo! Sad nam se više djeca na treninzima neće ozljeđivati na špranje iz parketa i slično.
– Besprijekorno. Radost loptanja pod obručima!
– A uzeli ste nam gušt onog “taptaptap” zvuka kod trčanja sredinom terena. 😀
– Bravo, jedva čekam da zaigram!

Opremu je Zajednica športskih udruga Križevci u partnerstvu s Rukometnim klubom KTC aplicirala na program Hrvatskog olimpijskog odbora „Aktivna zajednica“ te ostvarila sredstva za nabavu 350 stolica s naslonom, aluminijskih golova s dva kompleta mreža i priborom za montažu, 4 klupe sa po 6 sjedalica za rezervne igrače te stroja za održavanje, pranje i sušenje parketa. Ukupna vrijednost nabavljenog je 120.000,00 kuna od čega je pola financirao Grad Križevci, a pola HOO.

Vezano
1 komentar
  1. Ivo Suša piše:

    Nažalost u dvorani koja ima mogućnost korištenja 3 košarkaška igrališta i dalje ima samo jedno igralište, nije napravljena kod stavljanja i rekonstrukcije parketa mali građevniski zahvat na fiksnim požarnim stubištima kako ne bi ulazili u sami kut zacrtanog igrališta, šteta. Zašto to pišem jer sam kod razgovora s gradonačelnikom na to ukazao a kasnije dok su se izvodili radovi rekao i s tim detaljno upoznao pročelnika Brunovića ali očito nažalost nije bilo sluha !? bivši ravnatelj škole vrijeme izgradnje i vođenje dvorane, Ivo Suša

Komentari su zatvoreni.