Nogometaši NK Radnik-Križevci gostovali u Nagyatadu, gradu prijatelju Križevaca

Nogometaši Radnika-Križevci u srijedu poslijepodne odigrali su prijateljski susret u mađarskom Nagyatadu, gdje ih je dočekao istoimeni domaćin. Naime, mađarski klub je u svojem županijskom natjecanju prvak, pa je to bio dobar test za Miklečićeve momke. Utakmica se de facto igrala na polju domaćina. Križevački strijelci neprecizni, ali imali su i Mađari dvije prilike. Igrala se 28. minuta susreta, Mađari kreću u kontru i po udžbeniku odigravaju akciju i matiraju Vrbančića.

U drugom dijelu Križevčani opet dominiraju terenom, a mađarski vratar kao da je bio na streljani, ali lopta jednostavno je zaobilazila njegovu vratnicu. Na kraju, u sudačkoj nadoknadi domaćin povećava prednost na 2:0 iz kaznenog udarca. Međutim, rezultat je ovdje u drugom planu, već je bitno da je stvoreno novo prijateljstvo, a koje će se nastaviti njegovati u razdoblju koji je pred nama. Našim prijateljima iz Nagyatada najiskrenije zahvaljujemo na toplom prijemu i na lijepom druženju.

Za NK Radnik-Križevci nastupili su Vrbančić, Blagaj, Zidarić, Jandrašec, Pavlic, Novak, Tihelka, Mladen, Babić, Rumenjak, Jaković, Stubičan, Kos, Brlić i Gudić. Danas Radnik-Križevci igra novi prijateljski susret i to protiv Mladosti u Ždralovima.

Vezano

Komentari su zatvoreni.