Novi termin predstave Kako misliš mene nema je 10. listopada, ulaznice su ponovno dostupne

Nakon što su iz objektivnih razloga bili prisiljeni odgoditi predstavu Kako misliš mene nema, organizatori 16. Culture Shock Festivala javljaju kako je dogovoren novi termin. Predstava će se održati u subotu 10. listopada s početkom u 20 sati. Lokacija ostaje nepromijenjena, Velika dvorana Hrvatskog doma u Križevcima.

Ulaznice, kojih je ostalo još jako malo, možete kupiti po cijenu od 40 kuna isključivo putem sustava Entrio.

>> Kupi ulaznicu za predstavu Kako misliš mene nema

Podsjećamo da ulaznice koje su već kupljene za prvi termin vrijede i za novi.

Ukoliko vam novi termin ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko https://www.entrio.hr/refund web forme najkasnije do 09.10.2020. u 12 sati.

O predstavi

U Križevce stiže Teatar Exit s jednog od svojih najpopularnijih predstava – Kako misliš mene nema. Igraju dva poznata lica hrvatskog glumišta – Filip Juričić i Amar Bukvić.

Kroz dva sata “nabrijane” farsične i iskrene, kalamburične i dramatične, istodobno smiješne i gorko-tužne igre, glumci putuju kroz niz svojih unutrašnjih i zamišljenih identiteta i pretvaraju ih alkemijom svoje igre u niz osoba, situacija, realnih i fantastičnih događaja koje prepoznajemo kao naše vlastite, kao stvarnost koja nas okružuje i koju u svom apsurdu, konfliktu i dramatičnosti živimo. Igrom visoke energetike, virtuoznosti i sposobnosti glumačke transformacije predstava ispituje osobne i društvene maske i kontramaske, lažne i istinske vrijednosti i granice životne i scenske realnosti i fikcije.

Organizator festivala je Udruga P.O.I.N.T., a pokrovitelji su Grad Križevci i Ministarstvo kulture.

Vezano

Komentari su zatvoreni.