Postolar Tripper po prvi puta u Križevcima

Postolar_Tripper_koncert_Klub_kulturePrvi nastup Postolara Trippera u Križevcima definitivno nemojte propustiti jer očekuje se prava fešta. Drugomajska proslava u petak u Klubu kulture u Križevcima biti će i odlična najava za ljetni 8. Skaville Festival o kojem ćemo više pisati kasnije.

Svi znate najveće postolarske hitove “Na rubu ponora”, “Ona za ribara neće”, “Marijana”, “Brate brate gospođo”, “Burza rada” i tako dalje unedogled. Na sceni su već 10 godina i uveseljavaju nas kombiniranjem ska, reggae i hiphop ritmova, pune klubove od Zagreba do Ljubljane, prepoznati su kao koncertna atrakcija i zasluženo uživaju status jednog od najboljih hrvatskih bendova na pozornici. Postolari su dosada nastupali na dva ljetna Skaville festivala, a ovo im je prvi koncertni nastup u Križevcima.

Dead Fish snimanje spotaAtmosferu će podgrijati koprivnički bend Dead Fish čiji je album “Okreni ploču” izašao prošle godine, a muzika ima se bazira na hiphop i dnb kombinaciji.

Nakon što koncert završi, Skaville fešta se ne gasi jer pult preuzima DzonSkaVolta i kreće se u mashup izbor hitova sve do fajrunta. Karte u pretprodaji po 30kn možete kupiti u Art Rock Caffeu i baru Gentlemen’s Križevci. Na koncertu karta će koštati 35 kuna

Vezano

Komentari su zatvoreni.