Općina Kalnik svečano proslavila svoj dan

Redakcija portala (Foto / izvor: Prigorski.hr)

Zamjenik župana Ratimir Ljubić, predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar i potpredsjednica Županijske skupštine Verica Rupčić prošlog su vikenda prisustvovali svečanoj sjednici Općinskog vijeća povodom Dana Općine Kalnik.

Sjednicu je otvorio predsjednik Općinskog vijeća Igor Tomić, a zatim se okupljenima obratio načelnik Mladen Kešer, koji se osvrnuo na sve što je realizirani na području Općine posljednjih godina. Među planovima izdvojio je gradnju poduzetničke zone, razvoj gospodarskih veza sa Slovenijom i Mađarskom te demografsku politiku.

Pozdrave i čestitke u ime Koprivničko-križevačke županije uputio je zamjenik Ljubić koji je naglasio kako je Kalnik općina s velikim razvojnim potencijalom, koja je vrlo aktivna u EU projektima. Također je dodao kako je cilj Županije ravnomjeran razvoj svim općina, čime će se omogućiti i ostanak ljudi na ovom prostoru.

Na sjednici su obratili i gradonačelnik Kostajnice Drago Bundalo, gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj te načelnica općine Mače, Mladenka Mikulec, a još su joj prisustvovali zamjenik križevačkog gradonačelnika Mario Martinčević, brojni načelnici općina, predstavnici institucija i udruga te mještani.  Na kraju su podijeljene pohvale i nagrade djeci koja su uspješno sudjelovala na školskim natjecanjima, kao i općinske zahvalnice Udruzi umirovljenika i Nogometnom klubu. U sklopu svečanosti potpisana je i povelja o prijateljstvu i suradnji Općine Kalnik i Općine Kostajnica.

Vezano

Komentari su zatvoreni.