U petak u Galeriji K2 izložba najboljih foto-radova ‘Around the world’

U slavlju kulturne raznolikosti, Udruga K.V.A.R.K. je organizirala međunarodni foto natječaj “Around the world”. Fotografije profesionalnih fotografa i/ili amatera čiji rad prenosi njihovo iskustvo kulturne raznolikosti biti će izložene u Galeriji K2 u Križevcima od 6. do 14. srpnja 2018. Stručni žiri sastavljen od profesionalnog fotografa, likovnog umjetnika i dviju članica organizacijskog tima odabrat će 30 najboljih radova koji će biti izloženi u Galeriji “K2”, a posjetitelji će odlučiti koje će dvije fotografije biti nagrađene.

Fotografije prikazuju različite momente kulturne raznolikosti – običaje, slavlja, emocije, ljubav i poštovanje bilo koje kulture na našem planetu te ističu bogatstvo I kompleksnost koje naše društvo čine predivnim, intrigantnim i inspirirajućim mjestom. Izložba ima humanitarni karakter – održat će se aukcija i sav prikupljeni novac bit će doniran za organizaciju međunarodnog umjetničkog kampa za djecu koji se u Križevcima održava četvrtu godinu za redom. Kamp organiziraju Volonterski centar “Link” u suradnji s K.V.A.R.K.-om, Volonterskim centrom Zagreb i međunarodnom volonterskom organizacijom Service Civil International.

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. kaja piše:

    Eve jedne hvale vrijedne izložbe. Ta sve prisutna digaitalna fotografija, koliko je oduzela onu profesionalnost klasične fotografije, ali je unijela i veliku raznolikost, fleksibilnost i opću sve prisutnost.
    Draž te svekodnevice, daje joj enormne mogućnosti, da se zabilježi baš SVE.
    A, onda to potiče raznolikost, a svijet globalne digitalizacije omogućuje uvide u u druge kolture i običaje, doživljaje, slavlja, emocije, Ljubav i čine ovaj svijet bliskijim i da se svi osjećamo “građanima svijeta”.
    Lijepo je da je izložba humanitarnog karaktera i moja zahvalnost SVIM Udrugama, koje raznovrsnim aktivnostima, potču društvo na pozitine pomake.
    SRETNO!

Komentari su zatvoreni.