Križevčani ‘doma’ ostali bez bodova

Neopisivo mi je teško objektivno izvijestiti o ishodu utakmice na kojoj sam i sam kao igrač sudjelovao. Iz naslova je već vidljivo kako je sama utakmica i završila. Navesti kao razlog poraza nedostatak kuglane u Križevcima, ovog puta stvarno ne bi bilo u redu. Pripomogla jamačno nije niti "utrka na kronometar" od Kalnika (na kojem su svi radnici "Elektre" morali biti po službenoj dužnosti) do Koprivnice u 45 minuta. Mislim da ću se morati zadovoljiti činjenicom da jednostavno nismo imali svoj dan.

Dakle, 24.10. u 18 sati na kuglani 2 u Koprivnici, u natjecanju 3. HKL, KK "Elektra" Križevci ugostio je pretposljednjeg na tablici, KK "Ivančica" iz Ivanca. Ovo pretposljednji nipošto nije značilo i slabi, što su gosti i dokazali. Premda je utakmica malo kasnila zbog kašnjenja domaćina, stvari su ipak dobro počele za "Elektru". U prvom paru Zvonimir Posavec s 558 srušenih čunjeva i 3:1 u setovima pobjeđuje protivnika za 10 "drva". Tomislav Sanković ga prati i s 546 srušena čunja i 2:2 u setovima pobjeđuje protivnika za 32 "drva".
Nakon prvog para rezultat je 2: 0 za "Elektru" i + 42 srušena čunja.
Drugi par kojeg su činili Josip Knapić i Miroslav Tkalec neraspoloženo ulazi u utakmicu i s prilično loših Tkalec 490, Knapić 509, gube oba boda. "Ivančica" u tom trenutku prelazi u vodstvo za 32 čunja.
U posljednjem 3. paru nastupaju Ivan Šimatović i Željko Horvat. Šimatović s 491, iako slabiji od protivnika za 13 "drva" osvaja bod zbog 3:1 u setovima. Horvat s 2:2 u setovima i ukupno 543, posljednjom kuglom ruši 3 čunja, a njegov protivnik 7 i na taj način propušta posljednju šansu za izjednačenje utakmice. Gubi za 4 čunja. Utakmica završava pobjedom gostiju 5:3, a Križevčani će pokušati bodove osvojiti u četvrtak 30.10. u Varaždinu, na kuglani Varteks protiv istoimenog domaćina.
Igrač utakmice je Zvonimir Posavec s 558 bodova.
20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.