Druženje učenika triju škola

Foto: COOR Križevci

Sudionici eTwinning projekta „Upoznajmo se!“ koji provode tri škole, Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce Koprivnica, Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci i V. osnovna škola BjelovarSudionici eTwinning projekta „Upoznajmo se!“ koji provode tri škole, Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce Koprivnica, Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci i V. osnovna škola Bjelovar, okupili su se na završnom druženju.

Nizom aktivnosti kroz 2017./2018. školsku godinu učenici triju škola upoznavali su se međusobno, predstavljali kraj iz kojeg dolaze, običaje… a u završnoj fazi projekta organizirano je zajedničko druženje. Skype susretom dogovoreno je mjesto, vrijeme i aktivnosti koje će se provoditi pa su se tako u četvrtak, 24.5., okupili u mjestu Jabučeta pokraj Bjelovara na imanju Restorana i vinarije Coner.

Domaćini su ih velikodušno dočekali s doručkom i prirodnim domaćim sokovima te ih proveli imanjem. Vidjeli su vinograd te čuli sve o suvremenom procesu izrade vina i skladištenja. Uslijedio je najzabavniji dio raznih igara i druženja na igralištu i piknik livadi, a na samom kraju domaćini su sve sudionike počastili ukusnim ručkom i kolačima.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.