Potpisan Ugovor o sufinanciranju projektne dokumentacije za projekt Kino „Kalnik“

Kino Kalnik KriževciGrad Križevci ostvario je 150.000,00 kuna za sufinanciranje projektne dokumentacije za projekt Kino „Kalnik“ – kulturna točka Križevaca prema Programu pripreme lokalnih razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz ESI fondova.

Projektom Kino „Kalnik“ – kulturna točka Križevaca obnovit će se vanjski prostor za što je već projekt pripremljen i spreman na natječaj za energetsku obnovu. Također, obnovit će se i unutarnji prostor nakon čega će građani moći gledati projekciju filmova, kazališne predstave, a dio prostora bit će namijenjen edukaciji učenika osnovnih i srednjih škola o medijskoj i filmskoj umjetnosti.

Ugovor s Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u srijedu je, u ime Grada Križevaca, potpisao zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško te je pri tome naglasio kako je izrada projektne dokumentacije tek prvi korak ka obnovi unutarnjeg prostora, nakon čega slijedi prijava projekta na natječaje i povlačenje sredstava za kompletnu obnovu.

Potpisivanje ugovora Kino

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. kaja piše:

    Veselim se svemu, što će obogatiti naš Grad i učiniti ga boljim i ugodnijm mjestom za svakodnevni život.
    Još više me veseli, dodatna nova vrijednost edukacije mladih, koji će onda (nadam se), ostati u našoj sredini, pridonjeti živosti, stvaranju novih vrijednosti i onda zajedno s nama uživati to blagostanje.
    Pa, SRETNO!

Komentari su zatvoreni.