Maturanti proslavili zadnji dan srednjoškolskog obrazovanja

Foto: Krizevci.hr

IMG 0038

Križevački maturanti jučer su obilježili zadnji dan svog srednjoškolskog obrazovanja. Kao i svake godine maturanti su se okupili ispred Sportske dvorane Osnovne škole Ljudevita Modeca nakon čega su u povorci krenuli prema Strossmayerovom trgu predvođeni policijom, mažoretkinjama i udaraljkašima Glazbene škole Alberta Štrige.

Na Strossmayerovom trgu uslijedilo je obraćanje ravnatelja Srednje gospodarske škole Tonija Svobode, ravnateljice Glazbene škole Alberta Štrige Branke Špoljar, ravnateljice Srednje škole „Ivan Seljanec“ Križevci Gordane Juran-Ratković, ravnatelja Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga Zorana Kovača te gradonačelnika Marija Rajna koji je svim maturantima poželio da se na današnji dan zabave i da uspješno polože državnu maturu.

Nakon uvodnih govora maturanti su plesali izvorni križevački ples „Križevačka četvorka“ za što ih je uvježbao KUD „Križevci“. Uslijedilo je predstavljanje svih razreda na paviljonu, a potom su se maturanti vratili do Sportske dvorane gdje ih je Grad Križevci počastio koncertom grupe „Kumovi“ te hamburgerima i koktelima koji su pripremili učenici Srednje škole „Ivan Seljanec“ Križevci.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.