Velik broj sudionika ovogodišnjeg moto i biciklističkog druženja

Foto: krizevci.hr

Velik broj biciklista i motociklista okupio se jučer na 8. Moto i biciklističkom druženju koje je ove godine održano na relaciji Križevci – Sveti Ivan Žabno – Rovišće.

Okupljanje biciklista i motociklista održano je na Strossmayerovom trgu uz prigodan nastup Gradski puhački orkestar, Križevačke mažoretkinje i Križevačku djevojačku stražu, a okupljene su pozdravili tajnik AMK „Križevci“ Stjepan Peršin, zamjenik načelnika Policijske postaje Križevci Krešimir Sokač, gradonačelnik Mario Rajn, župan Darko Koren te Damir Škaro ispred AMK Siget.

Prije same vožnje, podijeljene su nagrade i priznanja najboljim vozačima za 2017. godinu. Tako je najuzornijom biciklistkinjom proglašena Natali Kohar dok je najuzornijim biciklistom proglašen Mladen Bušić, a njima je nagrade uručio predsjednik Križevačke udruge biciklista Marino Kolarić.

Kod vozačica mopeda nagradu je primila Zdenka Prstec, a kod motociklista Ranko Čačko u kategoriji A i Ivica Levak u kategoriji A2. U kategoriji 80+kod automobilista nagrade su primili Draginja Runtić, Bogoje Maričić i Tomislav Fritz.

Okupljene bicikliste i motocikliste pozdravio je i zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško koji ih je ujedno upoznao s rutom vožnje i zahvalio svima na ovako velikom odazivu.

Motociklisti su ujedno položili i vijence kod Perivoja ratnika, a blagoslov svih motociklista i biciklista održan je u crkvi sv. Trojstva u Rovišću nakon čega je za sve sudionike bio pripremljen ručak u prostorijama Općine Rovišće.

Vezano

Komentari su zatvoreni.