U tijeku prijave za ‘Trofej grada Križevaca – Križevci Dance Cup’

Plesni centar Ritam i ove godine organizira plesni festival “Trofej grada Križevaca – Križevci Dance Cup”. Riječ je o plesnom natjecanju koje se održava svake godine u suradnji s organizacijom “Island Dance Competition” (IDC). Natjecanje će se održati u subotu, 28. travnja 2018. u Sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca Križevci s početkom u 10 sati.

– Pozivamo sve zainteresirane da se prijave do 22. travnja 2018. Pregršt dobre zabave, odličnih plesova, druženja i još mnogo toga čeka vas na ovogodišnjem natjecanju, poručuju organizatori, najavivši i jednoipolsatne radionice s profesionalnim predavačima koji će sudionicima uljepšati sam dio natjecanja.

Vrijedi istaknuti da se ove godine obilježava i 15. godišnjica organiziranja plesnog natjecanja u Križevcima od strane Plesnog centra Ritam Križevci, a ovim sportsko-umjetničkim spektaklom ujedno će se, tradicionalno obilježiti Dan Grada Križevaca.

Ples je lijek za sve, smanjuje umor, podiže raspoloženje i čini vas opuštenijima. Ovo natjecanje idealno je za sve dobi i uzraste. Budite dio ove predivne plesne priče i zabavite se! U punom zamahu proljeća uživajte u plesu i naučite nešto novo!

Vezano

Komentari su zatvoreni.