[VIDEO] Prvi turistički film o enogastro ponudi Podravine i Prigorja

U sklopu Županijske turističke strategije i razvoja cikloturizma na kontinentu u 2017. godini Glas Podravine i Prigorja premijerno prikazuje visokobudžetni turistički film Putevima vina Podravine i Prigorja. Film je nastavak turističkog projekta Županijski enogastro vodič Podravine i Prigorja koji je u obliku tiskane brošure izašao krajem svibnja prošle godine.

Miroslav Mirković, izvršni producent i redatelj filma, ističe da je ovo prvi u nizu turističkih filmova u produkciji Glasa Podravine.
– Putevima vina Podravine i Prigorja turistički je film koji na bajkovit način prikazuje najljepše enogastro te kulturne destinacije podravsko-prigorskog kraja, od prekrasnog brdovitog Kalnika, starohrvatskog grada Križevaca, grada Koprivnice i okolnih općina pa sve do kraljevskog Đurđevca i Starog grada te najboljih podravskih vinara čija vina dolaze s poznatih Peski – rekao je.

Dodao je da su glavni pokrovitelji Koprivničko-križevačka županija, Podravka te jedinice lokalne samouprave.
– Do kraja godine planirano je reizdanje Županijskog enogastro vodiča Podravine i Prigorja koji će objediniti svu vinarsku i gastronomsku ponudu ovoga kraja, uključujući i novoosnovane rute cikloturizma – istaknuo je Mirković.(GPP)

Vezano

Komentari su zatvoreni.