Udruga “Maslačak” Križevci ugostila udruge iz sedam gradova

Foto: Udruga Maslačak

Udruga "Maslačak" Križevci ugostila udruge iz sedam gradova

Udruga “Maslačak” Križevci je u subotu, 17. veljače bila domaćin udrugama iz sedam gradova. Na ovaj susret stigli su članovi udruga “Ludbreško sunce” Ludbreg, “Mali princ” Đurđevac, “Latice” Koprivnica, “Korak dalje” Daruvar, “Sunce” Novi Marof, “Srce” iz Sveti Ivan Zelina i Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Bjelovar.

Predsjednica Udruge Tamara Premuš je na početku sve pozdravila, zatim se pozdravima pridružio i Marko Katanović, predsjednik Gradskog vijeća, a Maslačci su za dobrodošlicu gostima pjevali i plesali. Pošto je nedavno bilo Valentinovo, sve je bilo u znaku ljubavi. Članovi ostalih udruga su također sve pozdravili i izveli svoje točke te pokazali što sve mogu i znaju.

Ovakvi susreti su prilika za izmjenu iskustava, sklapanje novih prijateljstva, obnovu starih i podršku. Susret je organiziran u Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci, a uz odličnu glazbu trajao je cijelo prijepodne do ranih poslijepodnevnih sati. Članovi Udruge “Maslačak” također tijekom godine odlaze na susrete koje organiziraju druge udruge.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.