Obilježeno 20 godina rada županijske Obrtničke komore

Foto: Krizevci.hr

IMG 7473

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije prošli je tjedan svečano obilježila 20 godina rada, a među brojnim gostima, proslavi je prisustvovao i gradonačelnik Grada Križevaca Mario Rajn. Pozdravni govor održao je predsjednik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Zvonko Pecikozić koji se osvrnuo i na samo pokretanje komore prije 20 godina. Dodao je kako su se svih ovih godina trudili pružiti što kvalitetnije usluge svojim članovima, obrtnicima su omogućavali besplatne nastupe na brojnim sajmovima, a kruna njihovog rada je pokretanje Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije. Čestitke na svemu uputio je župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren koji je pohvalio izvrsnu suradnju između županije i komore.

Ispred Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta obratila se pomoćnica ministrice Ana Mandac istaknuvši kako komora zasigurno ima lijepu budućnost pred sobom, a ispred Hrvatske obrtničke komore obratio se njen predsjednik Dragutin Ranogajec i također pohvalio izvrsnu suradnju komore s gradovima i općinama te županijom.
Nakon uvodnih govora uslijedila je dodjela zahvalnica Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije za doprinos razvitku i promociji komore te priznanja Hrvatske obrtničke komore dok je županijska Obrtnička komora primila Povelju Hrvatske obrtničke komore povodom 20 godina rada.

Trenutno je u županiji 1250 obrtnika, u obrtništvu je zaposleno 3500 radnika, a u 2016. godini obrtnici u našoj županiji ostvarili su preko milijardu i 100 milijuna prihoda te predstavljaju značajnu gospodarsku snagu.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.