Đurđevac dobiva, a Križevci zadržavaju Tim 2 hitne medicinske pomoći

Ovaj tjedan je u križevačkoj gradskoj upravi održan sastanak vezan uz financiranje Tima 2 hitne medicinske pomoći u Križevcima. Sastanku su, uz križevačkog gradonačelnika Marija Rajna, prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić te načelnici općina Gornja Rijeka i Sveti Ivan Žabno, Darko Fištrović i Nenad Bošnjak. S obzirom da je najavljeno kako će se u Gradu Đurđevcu osigurati Tim 2, Koprivničko-križevačka županija dio sredstava kojima je prije financirala Tim 2 u Križevcima planira preusmjeriti na Tim 2 u Đurđevcu.

Iz tog razloga Grad Križevci i četiri općine Sveti Ivan Žabno, Kalnik, Sveti Petar Orehovec i Gornja Rijeka planiraju sufinancirati Tim 2 u Križevcima s ukupno 250 tisuća kuna, a isto toliko bi sufinancirala i Koprivničko-križevačka županija te Grad Đurđevac. Cilj je zadržati Tim 2 u Križevcima, a isto tako da i Grad Đurđevac dobije Tim 2 kako bi svi bili ravnomjerno zastupljeni medicinskom pomoći.

Vezano
2 komentara
  1. kaja piše:

    Hvale vrijedna akcija!
    Nadam se da će se pronaći novci i dogovor te da će naši i đurđevački sugrađani imati adekvatnu medicinsku skrb.
    Svima: želim puno uspjeha!

    1. Slavko Igric piše:

      Adekvatna medicinska skrb, he he, ova ti je dobra. Ako ti, nedaj bože, zatreba hitna pomoć u Križevcima svakako osiguraj prasca od kakvih 150 kg.

Komentari su zatvoreni.