Danas cjelodnevno prikupljanje starog tekstila

U subotu 3. lipnja 2017. godine Volonterski centar „Link“ i Komunalno poduzeće d.o.o. Križevci organiziraju prikupljanje starog tekstila, koje će se održati u vremenu od 9 do 19 sati na tri lokacije u Gradu Križevcima: dvorište Osnovne škole Ljudevita Modeca Križevci, dvorište Osnovne škole „Vladimir Nazor“ Križevci i HAK Križevci.

Organizatori napominju da tekstil mora biti suh i čist, a ne prikuplja se obuća te odjeća od krzna, kože, skaja, perja i plastike. Akcija je organizirana u sklopu projekta „Pokreni društvo, volontiraj“ koji provode udruga Glas mladih Križevci – Volonterski centar „Link“ u partnerstvu s Gradom Križevcima, Gradom Vrbovcem, Općinom Sveti Petar Orehovec, Centrom za socijalnu skrb Križevci i Gimnazijom Ivana Zakmardija Dijankovečkoga Križevci.

Cilj projekta je promicanje vrijednosti volontiranja, razmjena informacija o ponudi i potražnji volonterskog rada, obrazovanje o menadžmentu volontera i obrazovanje građana o volontiranju. Projekt čija je vrijednost 189.602,00 kn sufinancira Ministarstvo socijalne politike i mladih i Grad Križevci, a provodi se u okviru mjere 1.5. Nacionalne strategije stvaranja poticajnog okruženja za razvoj civilnog društva od 2012. do 2016. godine.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.