U križevačkom COOR-u održan 11. Tjedan cjeloživotnog učenja

Jedanaesti put zaredom, u razdoblju od 2. do 8. listopada 2017., održala se nacionalna obrazovna kampanja Tjedan cjeloživotnog učenja. U okviru Tjedna, pod sloganom PROVJEŽBAJ MOZAK!, održalo se nekoliko stotina besplatnih aktivnosti (radionica, tribina, sajmova učenja, okruglih stolova), a sve sa svrhom motiviranja građana na uključivanje u proces učenja.

U križevačkom Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju održano je nekoliko aktivnosti: radionica s učenicima koji su završili školovanje u COOR-u; Kava s roditeljima – i roditelji i učitelji kroz život i rad neprestano u toku s novim znanjima o potrebama djeteta; Radionica s gimnazijalcima volonterima kojima je predstavljen projekt „Mladi za mlade“; Radionica učenika 6.-8. razreda s gostima iz COOR-a Podravsko sunce; Kreativna jesenska radionica u našem vrtiću na kojoj su nam se pridružila djeca iz DV Čarobna šuma; Učenici 6.-8. razreda s učiteljicom Snežanom Premužić bili su u COOR-u Podravsko sunce Koprivnica na druženju s prijateljima, učenicima 8. razreda.

COOR-ovci sudjelovali i u Dječjem tjednu

Dječji tjedan učenici križevačkog Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju započeli su gostovanjem na Radio Križevcima u emisiji s gradonačelnikom Marijom Rajnom. Učenik Danijel Zajec rekao je što bi mijenjao u našem gradu, a u 12 sati na Strossmayerovom trgu učenici Centra poslali su svoje poruke odraslima.

Učenici Danijel Zajec i Leonarda Brezjan u pratnji stručnih suradnica Mihaele Brkić i Ivone Hrg, u sklopu Dječjeg tjedna, bili na prijemu kod gradonačelnika. Održali su i kreativnu jesensku radionicu u našem vrtiću na kojoj su im se pridružila djeca iz DV Čarobna šuma. Učenici POOS 7-11 i POOS 11-14 godina s učiteljicama Suzanom Lukačić i Mirjanom Vrdoljak sudjelovali su na kreativnoj radionici u Gradskoj knjižnici “Franjo Marković”.

Vezano

Komentari su zatvoreni.