Sutra 7. Eat Sleep Party Repeat – mjesto druženja Soul Cafe Križevci

Inicijativa mladih iz Križevaca, nazvana ESPR (“Eat, Sleep, Party, Repeat”), sutra ima svoje, već sedmo, okupljanje u Križevima. ESPR je inicijativa mladih pokrenuta s ciljem edukacije, promocije zdravog života, pružanja glazbene alternative mladima te poticanje međuškolskih prijateljskih odnosa.
Usto, njome se promiču kulturna, sportska i neformalna okupljanja, promocija mladih umjetnika (slikara, fotografa, glazbenika i sl.) i pomoć organizacijama i/ili učenicima koji se teško školuju putem dobrotvornih akcija.
U tri godine postojanja tako su članice i članovi inicijative pripomogli u prikupljanju novčanih priloga za Choco bar čokolaterije Hedona i drugim akcijama, a na sutrašnjem druženju prikupljat će sredstva za nabavu kombi vozila za udrugu “Maslačak”.
Druženje počinje u 22 sata u Soul Cafeu u Frankopanskoj ulici u Križevcima, a ulaznica na događanje prodaje se na ulazu, i stoji 5 kuna, za što se svjetleća dobije narukvica, a prikupljeni novac ulaže se u nabavu kombija.
Organizatori pripremaju i iznenađenja, a svi zainteresirani više informacija mogu dobiti ovdje, gdje mogu potvrditi i svoj dolazak.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.