21. rujna veliki humanitarni koncert udruge Maslačak

U četvrtak, 21. rujna 2017. u sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca u Križevcima održat će se veliki humanitarni koncert križevačke Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji Maslačak. Prihod od prodaje ulaznica po 30 kuna namijenjen je kupnji kombi vozila koji je udruzi prijeko potreban. Podsjetimo da su u istu svrhu nedavno pokrenuli i akciju prikupljanja čepova s plastičnih boca.

– Vozilo nam je zaista potrebno jer nemamo svoje. Imamo puno članova koji putuju, došli bi na druženje, a nemaju kako. Zahvaljujući prijašnjim humanitarnim koncertima, suradnji s Gradom, tvrtkama, pojedincima, uspjeli smo tako obnoviti i kuću, postaviti ogradu, urediti okoliš i sretni smo zbog toga. Krećemo od nule te se nadamo da ćemo uspjeti skupiti novac, kazala je predsjednica udruge Tamara Premuš za portal ePodravina.hr.

Prema njenim riječima, nastup na humanitarnom koncertu potvrdilo je desetak izvođača, među kojima su Učiteljice, Tarapana band, zagrebački bend O.S.D.S., Marko Vukes, Joker band, TS Miraz, TS Uspomene, TS U dobrom društvu i grupa Pirati, a trenutno pregovaraju s još nekim glazbenicima.

Obilježavanje završetka projekta

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.