U petak u POU besplatna radionica o razvoju mobilnih aplikacija na Androidu

U petak, 18. kolovoza 2017. u učionici Pučkog otvorenog učilišta Križevci, koja se nalazi u Gradskoj knjižnici “Franjo Marković”, održat će se prvi Android-AI meetup u Križevcima, besplatna radionica namijenjena zainteresiranima za razvoj mobilnih aplikacija za operacijski sustav Android. Dvosatna radionica za početnike kreće u 8:30, a za napredne polaznike u 11:30 sati.

– Prvi će se meetup temeljiti najviše na Androidu, s dozom algoritama za razvoj umjetne inteligencije u sci-kit learnu i AI biblioteka primjenjenih u Androidu. Svrha meetupa je na najbrži mogući način zainteresirane uključiti u Android projekte Inicijative križevačkih informatičara i tehnologa, ističe u pozivu voditelj radionice i predavač Filip Kesteli, inače certificirani Android developer.

Detaljnije upute i poveznice s više informacija mogu se pronaći na Facebook događaju. Uz već uhodane Križevačke tehnološke večeri, ovo je još jedan hvale vrijedan angažman mladih križevačkih informatičara koji žele podignuti razinu znanja o informacijskim tehnologijama među Križevčanima, a ljetno vrijeme prije početka školske godine i studentskih obaveza idealno je za učenje novih tehnologija kojima mladi u budućnosti mogu konkurirati i na tržištu rada.

https://www.facebook.com/events/283857498687138/

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.