Tulum slova u križevačkom Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju

U srijedu, 31. svibnja, učenice Srednje gospodarske škole, Nikolina Hubina, Lea Penđak, Lorena Picig, Irena Paula Ištok i Ananamarija Vuković, posjetile su Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju u Križevcima zajedno sa svojim profesoricama hrvatskog jezika Mihaelom Nemčec, Martinom Čengić, knjižničarom Tomislavom Ružićem te ravnateljem Tonijem Svobodom.

Učenice su predstavile našu školu i učenicima Centra pročitale poučne i prigodne priče o životinjama.
Izradile su plakat sa skicom škole i školskog praktikuma, pomoću kojeg su učenicima prikazale čime se škola bavi, što učenici uče te sami izgled škole. Govorile su im o smjerovima koje škola upisuje te objasnile čime će se baviti naši učenici kada završe određene smjerove. Naravno, naše učenice ugodno su porazgovarale s učenicima Centa o tome čime bi se oni voljeli baviti u budućnosti.

Učenicima i profesorima svidjela se naša prezentacija te su s našim ravnateljem Tonijem Svobodom dogovorili posjet našoj školi i obilazak školskog praktikuma.

Moram napomenuti da je ovo bilo jedno jako lijepo iskustvo i da mi nije nimalo žao što sam u tome sudjelovala. Drago mi je što su naši profesori odabrali Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju za naš treći posjet u projektu Tulum slova. Učenici su nas lijepo prihvatili, sudjelovali u našem programu i pokazali veliko znanje o životinjama. Pokazali su nam da oni mogu raditi sve, da puno znaju, da su puni ljubavi i želje za novim znanjima, iskustvima i prijateljstvom. Nas su potaknuli na razmišljanje i osvijestili nam da ih ne trebamo gledati drugim očima, oni žele sve isto kao i mi: ljubav, znanje i prijateljstvo. Veselimo se njihovom posjetu i, nadamo se, našem ponovnom posjetu Centru i sljedeće godine.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.