Objavljeni dobitnici stipendija Zaklade „Volim Križevce”

Danas je na službenim stranicama Zaklade za lokalni razvoj za solidarnost „Volim Križevce” objavljena odluka o dodjeli stipendija učenicima i studentima u školskoj i akademskoj godini 2023./2024. Rezultat je to provedenog 4. javnog natječaja kojim je 10 srednjoškolaca i 10 studenata dobilo stipendije koje će primati tijekom devet mjeseci, odnosno od listopada 2023. do uključivo lipnja 2024. godine.

Zaklada „Volim Križevce” osigurava ukupno 20.250,00 eura u dva fonda. Iz Socijalnog fonda „Zakmardi” pet učenika srednjih škola slabijeg imovinskog stanja dobivat će mjesečno 75 eura, a pet redovnih studenata preddiplomskog ili diplomskog studija slabijeg imovinskog stanja mjesečno 150 eura. Jednake iznose dobivat će iz Obrazovnog fonda „Vavra” pet učenika srednjih škola te pet redovnih studenata preddiplomskog ili diplomskog studija po kriterijima izvrsnosti.

Zaklada je financijska sredstva tijekom godine prikupljala zahvaljujući donatorima – fizičkim i pravnim osobama koje su podršku radu Zaklade pružale izravnim uplatama, ali i sudjelovanjem u javnim akcijama Zaklade – dobrotvornim buvljacima, turniru u beer-bongu, turniru u beli, pub-kvizu i aukciji umjetničkih slika. Iz Zaklade čestitaju svim stipendistima, a donatore pozivaju na kontinuiranu podršku, što je najbolji način osiguravanja sredstava za djelovanje Zaklade te ispunjavanje filantropskih ciljeva.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.