Večeras u Štatutima foto-izložba ‘Đurđevac pozdravlja Križevce’

U prostorijama Društva za očuvanje križevačke baštine “Križevački štatuti” večeras u 20 sati otvara se izložba fotografija Foto kino kluba “Picok” iz Đurđevca pod nazivom “Đurđevac pozdravlja Križevce”. Izlagat će 36 autora, a u glazbenom dijelu programa će nastupiti najbolji cimbulaš u Hrvatskoj Andrija Maronjić uz pratnju glazbenog gosta iznenađenja. Moderatori izložbe su Boba Csik i Josip Petrlić Pjer.

Bojanje svijetlom, njima ide od ruke. Foto kino klub “Picok” Đurđevac u šest mjeseci svojeg postojanja, okupio je trideset i šest fotografa iz Đurđevca, Koprivnice, Karlovca i Bjelovara. U tome kratkom roku postojanja predstavili su ljepote Podravine skupnom izložbom u Ljubljani zatim su upriličili foto-radionicu u biseru đurđevačke Podravine Svetoj Ani.

S velikim zadovoljstvom „pozdravljaju Križevce“ skupnom izložbom fotografija “Đurđevac pozdravlja Križevce” na kojoj će se ljepotama Podravine predstaviti svi članovi Foto kino kluba “Picok” Đurđevac, a posebice majstori fotografije u statusu FIAP fotografa, višestruko nagrađivani fotografi na najvažnijim svjetskim smotrama fotografa, Mato Zeman i Željko Car.

Vezano

Komentari su zatvoreni.