Rvatine i Rvić pokazali najviše znanja i odnijeli pobjedu u ligaškom sistemu KviZorame

KVIZ ZA SREDNJOŠKOLCE U petak navečer je u križevačkom Klubu kulture održano treće izdanje kviza za srednjoškolce pod nazivom KviZorama. Pobjednici trećeg izdanja je tim GIM IZD boys koji je pokazao najviše znanja kroz dva kruga zanimljivih pitanja.

Nakon tri održana kviza, ukupni pobjednik mini lige je tim Rvatine i Rvić (Hrvoje Pleše, Juraj Nekić, Domagoj Vlahek, Bruno Doskočil) koji je nagrađen od strane organizatora posjetom u Escape Room i Cinestar poklon karticom.

Drugo mjesto osvojio je tim Vuk i 3 praščića (Filip Wolf, Ivan Kranjčić, Nera Kovač, Marko Čeredar), a njihova nagrada je VR – virtualno iskustvo i Cinestar poklon kartica.

Treće mjesto osvojio je tim Đus bez granica (Matija Jagušić, Dejan Marinović, Kristijan Baturina, Matija Majhen) koji su nagrađeni Cinestar poklon karticom.

Sve tri ekipe koje su postigle najbolje rezultate u ukupnom poretku dobile su poklon paket od enigmatskog tjednika Kvizorama s obzirom da su se organizatori uspjeli povezati s uredništvom časopisa koje je prepoznalo edukativan rad s mladima.

Organizatori kviza, križevačke udruge KVARK i Vrtuljak, za sljedeću srednjoškolsku godinu najavljuju još kvalitetnija i razrađenija izdanja, a kviz je u vrlo kratkom roku stekao iznimnu popularnost s obzirom da je u njemu sudjelovalo 20 timova po četiri člana.(ePodravina.hr)

Vezano

Komentari su zatvoreni.