Najbolji motoristi 34. puta vozili ulicama Križevaca

KRIŽEVCI – Ulicama Križevaca 34. puta vožene su moto utrke ‘Nagrada Križevaca 2012.’, koje su bodovane za prvenstvo Hrvatske i HAK Kup. Nastupilo je stotinjak motorista, a vozile su se utrke old timera u osam klasa te brzinci u klasama 125 SP, 600 i 1000 ST.

Najbolji u najjačim brzinskim klasama 600 i 1000 ST bio je Goran Gajić iz Moto kluba Gajs tim iz Sesveta. A pred brojnom domaćom publikom odlične nastupe imali su križevački vozači. U klasi 125 SP pobjedio je Renato Novosel, dok je treći bio veteran Miljenko Nervo. U klasi 600 superstock drugi je bio Robert Prožek, treći Luca Tommasini, a četvrti i peti braća Višak, Ivan i Marko dok je u klasi 1000 bodove za Moto klub Križevci upisao i Andrea Frescura koji je bio četvrti.

Kod old timera, u klasi I pobjedio je Hrvoje Buntak, a drugi je bio Davor Buntak, oboje iz križevačkog moto kluba dok je u klasi II pobjedu odnio Viktor Bolšec iz 1. Hrvatskog moto kluba Zagreb. Vozači u klasi I i II vozili su i za bodove u Tomos Kupu, gdje je prvo mjesto osvojio Davor Buntak. U klasi III prvo mjesto pripalo je članu Old timer moto kluba Karlovac Davoru Pulezu, u klasi IV članu Moto kluba Blatnjavi Muddy Davoru Bolšecu, a u klasi V pobjedio je Kazimir Šepić iz istog kluba dok je drugo mjesto osvojio član Moto kluba Križevci Robert Rončević. U klasi VI najbolji je bio Jure Lampe, u klasi VII Robert Pribanić, obojica predstavnici Moto kluba Blatnjavi Muddy, a u klasi VIII pobjedio je Janko Frančišković iz Old timer moto kluba Karlovac.

U Yamaha kupu pobjedu je odnio Ivica Kralj iz Moto kluba Oroslavlje, a u MZ Kupu prva tri mjesta osvojili su Križevčani: Robert Rončević, Andrija Rončević te Krunoslav Gubijan. Najuspješniji klub u ukupnom poretku bio je Moto klub Križevci. (RKC)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.