Dinosauri u Križevcima – gledajte ih 26. ožujka

Tyrannosaurus rex, brontosaurus, triceratops i ostali – divovski su to gmazovi, stanovnici planeta Zemlje otprije stotina milijuna godina. Nakon dugo vremena, te goleme životinje “dolaze” u Križevce. U Školsko-sportsku dvoranu u subotu 26. ožujka stižu u prirodnoj veličini, glasajući se autentičnim zvukovima, zatvarajući oči, dišući, otvarajući usta, pokrećući noge, rep i glavu! Cijelim stasom, glasom, izgledom, dinosauri izazivaju strahopoštovanje kao i kad su prvi puta hodali Zemljom!

Sve će to biti viđeno na jedinstvenoj izložbi ëksponata ručno rađenih dinosaura, koju, nakon uspješnog gostovanja u Zagrebu i Splitu u našem gradu organizira Dinopark Funtana iz Istre.

 

  Dinopark je zapravo prvi obiteljski, tematsko-zabavni park, na području gdje su nađeni ostaci drevnih golemih gmazova, a osim u Istri, karavanu prirodno-identičnih životinja organizira po cijeloj zemlji, čime, uz zabavni, izložba ima i edukativni karakter, jer se osim vizualnog i akustičnog dojma iz info-tabli te igraonica za djecu može podosta naučiti o nekadašnjim vladarima prapovijesti. Izložba pokretnih dinosaura u prirodnoj veličini otvorena je u subotu 26. 3. od 11 do 19 sati, cijena ulaznice je 50 kuna za odrasle i 40 kuna za djecu.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.