Vrtićanci i KTC opet zajedno – izložba radova dječjih vrtića

Nakon vrlo uspješno provedenog društveno odgovornog projekta krajem prošle godine, u kojem je Dječji vrtić Varaždin osvojio glavnu nagradu- organski vrt začinskog bilja, KTC ponovno nagrađuje vrtićance i njihove odgajatelje. Na natječaj *najkreativniji vrtićanci* ove se godine odazvalo 66 vrtića iz 25 gradova u kojima KTC posluje.

– Sredinom veljače raspisan je natječaj *najkreativniji vrtićanci*. Zadatak je bio od recikliranih materijala napraviti kreativne radove na temu proljeća, buđenja novog života i uskršnjih blagdana. Pristigli radovi toliko su kreativni i lijepi da smo odlučili napraviti izložbu, poručuju iz marketinga KTC-a, zahvalivši svim vrtićancima i odgajateljima na prelijepim radovima.

Izložba je otvorena u suradnji s Turističkom zajednicom grada Križevaca i može se razgledati do 20. travnja 2017. godine u prostorijama Turističke zajednice grada Križevaca. Danas će biti odabran najuspješniji rad i proglašen vrtić pobjednik, kojem će biti dodijeljena titula *najkretivniji vrtićanci*. Glavna nagrada je KTC poklon bon u vrijednosti od 3.000 kuna, a dodijelit će se i utješne nagrade.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.