Rock-koncert Sleepyheadsa i Metronoma za 12. rođendan Križevci.info

Drugi večerašnji koncert povodom obilježavanja 12. rođendana portala Križevci.info, održat će se večeras u Klubu kulture u Križevcima s početkom u 22 sata. Nastupit će rock-sastavi Sleepyheads iz Zagreba te Metronom iz Osijeka. Ulazak i na ovaj večerašnji koncert, koji se održava u sklopu 13. Culture Shock Festivala, je slobodan.

‘Najveća tajna hrvatskog indie rocka’, Sleepyheadsi, dolaze u Križevce na krilima svog hvaljenog prvijenca iz 2015. godine ‘The Swirling Thoughts Off…’. Četveročlani bend u trenutnoj postavi: Vedran (vokal/gitara), Domagoj (bas), Daniel (gitara) i Giša (bubnjevi), provest će križevačku publiku kroz svoj ‘vrtlog misli’ i pokazati da hrvatska indie scena itekako ima što za ponuditi.

Metronom – mladi osječki bend, s Križevčaninom Karlom Kuzijevom na basu, u pratnji Luke Katića (vokal) Mislava Radojevića (gitara), Marka Gačića (gitara/vokal) i Ivana Cukrova (bubnjevi), predstavit će se križevačkoj publici obradama domaćih i ex-yu rock hitova, a predstavit će i nekolicinu novopečenih autorskih pjesama.

Vezano

Komentari su zatvoreni.