Križevački mališani uživali na 16. Olimpijskom festivalu dječjih vrtića

DONACIJA HOO-A Više od 300 dječaka i djevojčica razasulo se križevačkim stadionom, veselo su uživali u različitim sportskim igrama poput skoka u dalj, trčanja na 50m, štafete 4x25m, bacanja loptice i nogometa, a sve pod budnim okom svojih odgajatelja.

Na križevačkom gradskom stadionu održan je u četvrtak 16. Olimpijski festival dječjih vrtića Hrvatske.

U sportskim natjecanjima sudjelovali su vrtićanci iz dječjeg vrtića Zraka sunca, dječjeg vrtića Križevci, svetog Josipa, Čarobne šume, djeca predškolskog uzrasta iz Svetog Petra Orehovca i Gornje Rijeke.

Više od 300 dječaka i djevojčica razasulo se križevačkim stadionom, veselo su uživali u različitim sportskim igrama poput skoka u dalj, trčanja na 50m, štafete 4x25m, bacanja loptice i nogometa, a sve pod budnim okom svojih odgajatelja. Olimpijski plamen zapalio je križevački olimpijac Branko Zorko u društvu malih vrtićanaca.

Prije samog početka natjecanja, pomoćnik glavnog tajnika HOO-a za lokalni sport Siniša Krajač, član savjeta za lokalni sport HOO-a Ivica Šparavec te križevački gradonačelnik Branko Hrg uručili su donaciju Hrvatskog olimpijskog odbora u vidu novih lopti vrtićima, sportskim školama i županijskim nogometnim klubovima s područja Grada Križevaca.

Početak natjecanja obilježen je bacanjem fair play kocke koja je nosila poruku za djecu koja su sudjelovala u olimpijskom festivalu, a koja je glasila: Budimo korektni prema protivniku i prema samome sebi.

Fotografije i video isječke pogledajte u nastavku.(ePodravina.hr)

Vezano

Komentari su zatvoreni.