Obavijest o raspisivanju izbora za članove vijeća mjesnih odbora i vijeća gradskih četvrti

Gradsko vijeće Grada Križevaca na 12. sjednici održanoj 11. rujna 2018. godine donijelo je Odluku o raspisivanju izbora za članove vijeća mjesnih odbora i vijeća gradskih četvrti na području Grada Križevaca. Odluka je objavljena u “Službenom vjesniku Grada Križevaca” broj 6 od 12. rujna 2018. godine, a stupila je na snagu 20. rujna 2018. godine. Za dan provedbe izbora određena je nedjelja, 21. listopada 2018. godine.

Na temelju članka 23. Zakona o registru birača (“Narodne novine” broj 144/12 i 105/15) pozivaju se birači s područja Grada Križevaca da izvrše pregled, dopunu i ispravak podataka upisanih u registar birača. Birači mogu pregledati odnosno zatražiti dopunu ili ispravak podataka upisanih u registar birača u Uredu državne uprave u Koprivničko-križevačkoj županiji, Ispostavi u Križevcima, Ulica Ivana Zakmardija Dijankovečkog 12, soba 38, telefon 720-303, svakim radnim danom od 7,00 do 15,00 sati. Zahtjevi za dopunu ili ispravak podataka u registru birača mogu se podnositi zaključno do srijede, 10. listopada 2018. godine.

Popis birača sastavlja se za izbore za članove vijeća mjesnih odbora i vijeća gradskih četvrti na području Grada Križevaca, a sadrži birače koji imaju prebivalište na području Grada Križevaca i važeće osobne iskaznice. Podsjećamo birače da na ovim izborima mogu glasovati samo u mjestu svog prebivališta. Birači koji prilikom dolaska na biračko mjesto utvrde da nisu upisani u izvatke iz popisa birača mogu na dan održavanja izbora dobiti potvrdu za glasovanje (npr. osobe koje nemaju važeće osobne iskaznice).

Potvrde za glasovanje izdaje Ured državne uprave u Koprivničko-križevačkoj županiji, Ulica Ivana Zakmardija Dijankovečkog 12, soba 38.

MO i GV Križevci

Vezano

Komentari su zatvoreni.