Izbornik
FacebookTwitterGoogle+RSSYouTube

U utorak u Tehnološkom parku panel o ulozi elektroničkog poslovanja u digitalnoj transformaciji

U utorak 4. travnja 2017. u 18 sati u Razvojnom centru i tehnološkom parku (RCTP), u ulici Franje Tuđmana 20, održava se drugi panel na temu “Uloga eCommercea u digitalnoj transfromaciji”, u organizaciji tvrtke Pragmatekh i Križevačkog poduzetničkog centra d.o.o. Ulazak je slobodan za sve zainteresirane koji žele čuti detaljni prikaz stanja i mogućnosti koje pruža elektroničko poslovanje.

Sudionici panel rasprave biti će renomirani stručnjaci iz poznatih tvrtki poput Perpetuum d.o.o., Pragmatekh d.o.o., mStart d.o.o., Trgo-agencije d.o.o. te Križevačkog poduzetničkog centra d.o.o., koji imaju dugogodišnje iskustvo u IT sektoru. Tema ovog panela je e-poslovanje, a cilj je popularizirati i javno diskutirati o svim aspektima sadašnjosti i budućnosti koju donosi e-poslovanje u okviru digitalne transformacije.

U raspravi će sudjelovati Blerim Sela, predsjednik uprave (Perpetuum Mobile) i Hrvoje Veselko, direktor prodaje (mStart), kao predstavnici vendora te Mario Rajn, izvršni direktor (Trgo-Agencija) i  Tihomir Hodak, bivši izvršni direktor IT (KTC) kao predstavnici korisnika te Danko Pigac, nezavisni konzultant (Pragmatekh). Panel će moderirati Igor Strmečki, CEO (Pragmatekh).

Komentiraj

Budi prvi komentator! (nakon upisa komentara provjerite email i slijedite upute)

Obavijesti me o
avatar
3000
wpDiscuz