U utorak u Tehnološkom parku panel o ulozi elektroničkog poslovanja u digitalnoj transformaciji

U utorak 4. travnja 2017. u 18 sati u Razvojnom centru i tehnološkom parku (RCTP), u ulici Franje Tuđmana 20, održava se drugi panel na temu “Uloga eCommercea u digitalnoj transfromaciji”, u organizaciji tvrtke Pragmatekh i Križevačkog poduzetničkog centra d.o.o. Ulazak je slobodan za sve zainteresirane koji žele čuti detaljni prikaz stanja i mogućnosti koje pruža elektroničko poslovanje.

Sudionici panel rasprave biti će renomirani stručnjaci iz poznatih tvrtki poput Perpetuum d.o.o., Pragmatekh d.o.o., mStart d.o.o., Trgo-agencije d.o.o. te Križevačkog poduzetničkog centra d.o.o., koji imaju dugogodišnje iskustvo u IT sektoru. Tema ovog panela je e-poslovanje, a cilj je popularizirati i javno diskutirati o svim aspektima sadašnjosti i budućnosti koju donosi e-poslovanje u okviru digitalne transformacije.

U raspravi će sudjelovati Blerim Sela, predsjednik uprave (Perpetuum Mobile) i Hrvoje Veselko, direktor prodaje (mStart), kao predstavnici vendora te Mario Rajn, izvršni direktor (Trgo-Agencija) i  Tihomir Hodak, bivši izvršni direktor IT (KTC) kao predstavnici korisnika te Danko Pigac, nezavisni konzultant (Pragmatekh). Panel će moderirati Igor Strmečki, CEO (Pragmatekh).

Vezano

Komentari su zatvoreni.