Najsmješnija žena na svijetu nasmijala Križevčane

U sklopu programa Razvaljotka, već dobro poznatog križevačkoj publici, Klub kulture i zagrebački Studio smijeha predvođen Marinom Orsag u Križevce svaki mjesec dovode vrhunske stand-up nastupe. Ovogodišnji ciklus komičarskih performansa otvorila je 27. siječnja službeno najsmješnija žena na svijetu – Katerina Vrana.

Grkinja s adresom u Londonu nedavno je na globalnom natjecanju “Laugh Factory’s Funniest Person in the World” proglašena trećom najsmješnijom osobom na svijetu, odmah iza dvojice komičara, što ju čini najsmješnijom ženom na svijetu. Između brojnih točaka i ostalih javnih nastupa, uspjela je pronaći vremena navratiti u Križevce i pomalo tmurnim Križevčanima barem za tren vratiti osmijeh na lice održavši nastup pod nazivom “About Sex”.

Osim što je pozornost publike privukla energičnom raspravom i doskočicama o uvijek aktualnim erotskim temama i ljubavnim savjetima za publiku različitih dobnih skupina, gospođa Vrana je pokazala i osebujno znanje izgovora hrvatskih riječi i lokaliteta (Križevce je izgovarala crispy cheese) što je publika s oduševljenjem pozitivno prihvatila.

Njezina energična izvedba i vedar duh su uz mnoge teme aktualne u svijetu, s naglaskom na Balkan, ostavili odličan dojam na publiku s kojom je pronašla zajednički jezik, i metaforički i doslovno, u svom nastupu na engleskom. Publiku je prethodno zagrijala i gošću najavila sama Orsag, a pri završetku programa najavila novo inozemno gostovanje stand-upovaca u Klubu kulture krajem veljače.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.