Grad dokupljuje dodatnih 10% vlasništva nad Radio Križevcima

Radio Križevci
 
KRIŽEVCI – Križevački gradski vijećnici na sjednici koja bi se trebala održati do kraja mjeseca odlučivat će o prijedlogu za kupnju 25 poslovnih udjela u lokalnoj radio postaji. Te dionice po ukupnoj cijeni od 5.000 kuna Gradu je ponudio vlasnik Franjo Valjak, a gradska vlast predložila je otkup cijeneći ulogu Radio Križevaca kao jedinog lokalnog medija u informiranju stanovnika grada i četiri susjedne općine. Dokupom novih 10 posto vlasništva radija Grad Križevci povećat će svoj udjel na 40,8 posto, drugi dioničar s 34,8 posto bit će građevinska tvrtka Radnik, a ispod deset posto posjeduju zaposlenici radija, te općine Sveti Ivan Žabno i Sveti Petar Orehovec. (RKC)
 
 
 
 

Vezano
2 komentara
  1. ivek piše:

    pa čujem da divlji vepar i njegovi crveni kmeri skupljaju po gradu donaciju da kupe radio i da bu piconja glavni urednik,a političe emisije bu vodil majdak i vuković

  2. Stojan Miščević piše:

    Može im biti,,,samo nisam čul da u Hrvatskoj političke stranke imaju koncesije na emitiranje svojih programa,,,javni radio, kakav bi trebao bitii Radio Križevcima, treba biti servis svim građanima, a ne samo njima! Koliko mi je poznato, Georg Orwell, nije pisal svoj predskazivački esej o totalitarizmu, misleći i na slobodnu nam i neovisnu RH, posebice, slobodarske i kulturne vrednote najlepšega nam graada na svetu, Križevaca!

Komentari su zatvoreni.