‘The Basewalks’ u subotu otvara 5. Crosstown Music Festival

Od 21. siječnja do 3. veljače 2017. u križevačkom Klubu kulture će se održati peto izdanje Crosstown Music Festivala, intimnog festivalskog koncepta koji predstavlja domaće kantautore i njihove muzičke projekte. Festival će otvoriti The Basewalks, bend koji koketira s modernim rock zvukom u pop formatu, a 2015. su izdali EP Balconism. Čine ga Luka Belani, Marko Levanić, Ivana Rushaidat, Krunoslav Tomašinec i Silvio Bočić.

U zimskim danima na početku godine, Crosstown Music Festival predstavlja tri koncertna događanja u toplom ambijentu Kluba kulture, a zajednička poveznica svim koncertima su križevački muzičari koji se nalaze među izvođačima. Publiku očekuju odlični koncerti dokazanih autora, različiti muzički pravci, kantautorski senzibilitet i bendovska energija.

Festivalska ulaznica koja vrijedi za sve koncerte košta 30 kuna, a ulaznica po koncertu košta 20 kuna. Ulaznice u pretprodaji možete kupiti u Klubu kulture. Vrata se otvaraju od 21h, a koncerti počinju u 22 sata. Crosstown Music Festival je projekt u organizaciji udruge K.V.A.R.K.

Vezano

Komentari su zatvoreni.