Sutra u Klubu kulture božićni party uz tri DJ-a

massive_vibezz_klub_kulture_party_2016_toxic_krnya_zorools_x-mas“Massive Vibezz”, specijalizirani klupski program za bass, soundsystem i elektronsku muziku u Križevcima predstavlja božićno izdanje. Križevci su uvijek imali uho za dobru mjuzu i posebno mjesto na elektronskoj sceni i red je održati tradiciju kulture partijanja. U petak, 23. prosinca 2016. u križevački Klub kultutre dolaze tri odlična DJ-a: TOXIC (Get High, Zagreb), ZOROOLS (Juicy Stereo, Koprivnica), KRNYA (UrbanaMusicRadio, Križevci). Ulaznice po cijeni 30 kuna dostupne su u Art Rock Caffeu.

Toxic je zagrebački DJ koji je vrtio ploče diljem Hrvatske još u 80-ima, a nedavno je proglašen i pionirom elektronske muzike od strane portala Klubska scena. Njegov prva ljubav zove se electro funk, ali pojavom house muzike kreće nova era za njegovo uho. Suosnivač je i rezident poznatih klupskih programa poput Body & Soul, Bodywork, F-Scope. Toxic je DJ koji vas vraća u prošlost, vozi kroz sadašnjost, a u jednom trenutku partija vjerojatno ćete misliti da je ovo budućnost.

Klub_kulture_party_partijana_KVARKZorools je urednik i voditelj radijske emisije Juicy Stereo, iza tog imena kriju se i klupske večeri koje organizira svaka dva mjeseca u koprivničkom klubu Pixel gdje je i rezident. U svojim setovima vrti tech house, progressive house i techno glazbu.

Krnya je domaćin večeri. Rezident u Crisu, križevačkom noćnom baru gdje vikendima radi tulume, ali za ovaj party ipak priprema specijalnu selekciju. Iskusnog uha i tehnički potkovan, kad uđe u svijet elektronike, bolje pripazite svoje kukove.

Vezano
1 komentar
  1. kaja piše:

    Sretno svim mladima na partyjanju!
    Da, stvarno, moraju pripaziti na svoje kukove, pa ne bi bilo na odmet, da već danas (kod kuće), krenu sa laganim zagrijavanjem.

Komentari su zatvoreni.