Ultimate magazine theme for WordPress.

Sutra u Klubu kulture božićni party uz tri DJ-a

massive_vibezz_klub_kulture_party_2016_toxic_krnya_zorools_x-mas“Massive Vibezz”, specijalizirani klupski program za bass, soundsystem i elektronsku muziku u Križevcima predstavlja božićno izdanje. Križevci su uvijek imali uho za dobru mjuzu i posebno mjesto na elektronskoj sceni i red je održati tradiciju kulture partijanja. U petak, 23. prosinca 2016. u križevački Klub kultutre dolaze tri odlična DJ-a: TOXIC (Get High, Zagreb), ZOROOLS (Juicy Stereo, Koprivnica), KRNYA (UrbanaMusicRadio, Križevci). Ulaznice po cijeni 30 kuna dostupne su u Art Rock Caffeu.

Toxic je zagrebački DJ koji je vrtio ploče diljem Hrvatske još u 80-ima, a nedavno je proglašen i pionirom elektronske muzike od strane portala Klubska scena. Njegov prva ljubav zove se electro funk, ali pojavom house muzike kreće nova era za njegovo uho. Suosnivač je i rezident poznatih klupskih programa poput Body & Soul, Bodywork, F-Scope. Toxic je DJ koji vas vraća u prošlost, vozi kroz sadašnjost, a u jednom trenutku partija vjerojatno ćete misliti da je ovo budućnost.

Klub_kulture_party_partijana_KVARKZorools je urednik i voditelj radijske emisije Juicy Stereo, iza tog imena kriju se i klupske večeri koje organizira svaka dva mjeseca u koprivničkom klubu Pixel gdje je i rezident. U svojim setovima vrti tech house, progressive house i techno glazbu.

Krnya je domaćin večeri. Rezident u Crisu, križevačkom noćnom baru gdje vikendima radi tulume, ali za ovaj party ipak priprema specijalnu selekciju. Iskusnog uha i tehnički potkovan, kad uđe u svijet elektronike, bolje pripazite svoje kukove.

Možda vam se svidi
kaja
kaja

Sretno svim mladima na partyjanju!
Da, stvarno, moraju pripaziti na svoje kukove, pa ne bi bilo na odmet, da već danas (kod kuće), krenu sa laganim zagrijavanjem.