Dodijeljena uvjerenja o osposobljenosti voćarima i gerontodomaćicama

img_6863m-uvjerenja-o-osposobljenosti-vocari-i-gerontodomaciceU organizaciji Pučkog otvorenog učilišta i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje upriličena je svečana podjela uvjerenja o osposobljenosti voćarima i gerontodomaćicama, inače nezaposlenim osobama evidentiranim na Zavodu za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije. Na području županije osposobljeno je ukupno 16 gerontodomaćica i 12 voćara koji su primili uvjerenja o osposobljenosti.

img_6832m-uvjerenja-o-osposobljenosti-vocari-i-gerontodomaciceVoditeljica Odjela za obrazovanje Ksenija Krušelj iskazala je zadovoljstvo uspješnim rezultatima polaznika  naglasivši važnost praktične nastave koja im je omogućila da primijene stečena stručna znanja. Pored toga, zahvalila je svima na podršci posebno Klubu za starije osobe Mariška i Hrvatskom crvenom križu Gradskom društvu Križevci „što su se pobrinuli da gerontodomaćice vide što ih očekuje u daljnjem radu“, a zahvalila se i brojnim OPG-ovima koji su „budućim voćarima omogućili da vide kako izgledaju uzorni voćnjaci“.

img_6856m-uvjerenja-o-osposobljenosti-vocari-i-gerontodomacicePrigodne riječi uputio je i ravnatelj Pučkog otvorenog učilišta Josip Nakić Alfirević posebno zahvalivši Županiji „što dubinski prepoznaje potrebe naših građana u zajednici“ te Hrvatskom zavodu za zapošljavanje na suradnji. Čestitke svim polaznicima uputio je i zamjenik župana Ivan Pal te pri tom naglasio uspješnu suradnju između Županije, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica te zahvalio na dugogodišnjem partnerskom odnosu.

img_6853m-uvjerenja-o-osposobljenosti-vocari-i-gerontodomacice img_6848m-uvjerenja-o-osposobljenosti-vocari-i-gerontodomacice

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. kaja piše:

    Baš prigodna i prelijepa vijest u ovom vremenu, u očekivanju predstojećih Blagdana, a i ljepi završetak ove 2016. god.
    Ohrabruje pročitati ovako optimistične primjere, a još ljepše je saznanje, da se zajedničkim zalaganjem, mogu napraviti plemenita i korisna djela, za našu zajednicu
    Naša se Županija, uistinu trudi, prepoznati i biti aktivna i pokrenuti prekrasne projekte za opće dobro.
    To nas sve veseli, i pokazuje da nije sve tako “crno”, kao što se mediji, (po inerciji), stalno natječu, u bombastičnom najavljivanju loših stvari, kao da dobre vijest nikoga ne zanimaju.
    I, kako vidimo ima prekrasnih, plemenitih i korisnih primjera, koji ohrabruju.
    Svima sretno!

Komentari su zatvoreni.