Uz poruku ‘Naprijed Vatreni’ trgovine KTC-a u srijedu rade skraćeno

Iz križevačkog trgovačkog lanca javljaju da će u srijedu, 11. srpnja KTC trgovački centri raditi skraćeno – do 19:30 sati, kako bi svi zaposlenici mogli pratiti polufinalnu nogometnu utakmicu Svjetskog prvenstva Hrvatska-Engleska.

Inače, tijekom čitavog Svjetskog prvenstva u nogometu, u navijačkoj atmosferi uz veliki video zid, točeno pivo i nogometnu palačinku mogu uživati posjetitelji Gradske kavane Križevci.

– Naše cijenjene potrošače molimo da sve kupnje obave u srijedu do 19:30 sati te da svi zajedno budemo podrška našim Vatrenima, poručuju iz uprave KTC-a.

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. kaja piše:

    Stvarno lijepa geata našeg KTC-a!
    Veseli me svaki početak humanijeg pristupa, zaposlenicima velikih centara, (a mahom su to žene), jer zaista i nije važno da se radi svaki dan do 21 h, a onda i vikende. Čini mi se da smo tako “rastočili” obitelji, jer kad mame nema SVE je nekako krnje i improvizirano, isto tako je i obrnuto, ako tate rade.
    Nedjelja je “bio” dan kad je obitelj, bila zajedno, odspavala bez stresa, napravila neki svečaniji ručak, cijeli dan se družila, popodne možda prošetala ili posjećivala prijatelje. Ne vidim da smo u ovo vrijeme “potrošačke groznice”, na bilo koji način profitirali, osim što smo se samo otuđili. Pa, tako i potrošaki lanci, nebi ništa izbubili, jer ono što ti treba i onako ćeš kupiti.
    Svi smo zaboravili neka vremena, kad smo kupnju obavljali u petak. Čak i u Zagrebu radio je samo jedan dućan na Autobusnom kolodvoru, i nije nam ništa nedostajalo. Sve je u navikama?!
    ČESTITKA našem KTC-u!

Komentari su zatvoreni.