Auto moto klub Križevci proslavio 65. obljetnicu

img_5339_amk_krizevci_65_godina_auto_moto_klubSvečanom proslavom upriličenom u restoranu Klara u Križevcima je obilježena 65. obljetnica djelovanja Auto moto kluba (AMK) Križevci, koji je taj dan održao i Dan otvorenih vrata. O važnosti i društvenom značaju kluba govorio je predsjednik Dragutin Srečec, naglasivši da se korisnicima jamčilo zadovoljstvo i sigurnost od samog osnutka 2. travnja 1951. godine pa sve do danas, kada je kvaliteta pružene usluge visoka i konstantno se ulaže u suvremenu opremu.

img_5251_amk_krizevci_65_godina_auto_moto_klubOkupljene su prigodnim riječima pozdravili i na obljetnici čestitali predsjednik Hrvatskog autokluba Slavko Tušek, načelnik Odjela za granicu PU Koprivničko-križevačke Siniša Došenović, predsjednik uprave Centra za vozila Davorin Pavlović, zamjenik gradonačelnika Grada Križevaca Ivan Vuk i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren.

img_5252_amk_krizevci_65_godina_auto_moto_klubPojedincima i ustanovama koje su pridonijele prosperitetu i održivosti kluba uručene su diplome, priznanja i zahvalnice, a u kulturno-umjetničkom dijelu programa nastupili su tamburaški sastav i plesni centar Ritam. Vrijedi istaknuti da je ovih dana na izbornoj skupštini u Križevcima Stjepan Peršin ponovno izabran za predsjednika Hrvatskoga motociklističkoga saveza za mandatno razdoblje od 2016. do 2020. godine.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.