Predsjednik Vlade Plenković u posjetu Koprivničko-križevačkoj županiji

andrej_plenkovic_branko_hrg_izvor_n1U okviru obilaska hrvatskih županija, predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković posjetit će Koprivničko-križevačku županiju, u petak, 16. prosinca 2016. godine. Uz predsjednika Vlade bit će potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić.

U 14:00 sati, u Križevcima, predsjednik Vlade uručit će Odluku o jednokratnoj robnoj pomoći Caritasu Križevačke eparhije pateru Ivanu Radeljaku, ravnatelju Caritasa Križevačke eparhije (zgrada Caritasa Križevačke eparhije, Račkoga 12). Vlada je navedenu Odluku donijela na sjednici 14. prosinca, na zamolbu Caritasa Križevačke eparhije za žurnom pomoći kroz donaciju prehrambenih proizvoda iz strateških robnih zaliha. Ukupna financijska protuvrijednost donacije je 3.860.000,00 kuna.

U 14:30 sati, predsjednik Vlade sastat će se sa županom Koprivničko-križevačke županije Darkom Korenom, a u 14:55 sati s gradonačelnikom Križevaca Brankom Hrgom, kako bi se osobno upoznao s ključnim prioritetima rada na županijskoj i gradskoj razini. Susret će se odviti u zgradi Gradske uprave Grada Križevaca, Ivana Zakmardija Dijankovečkog 12.

Vezano

Komentari su zatvoreni.