Večeras humanitarni koncert ‘Pjevajmo zajedno za Maslačak’

15400978_1010446075734130_5540982209274908481_n_pjevajmo_zajedno_za_maslacak_udruga_humanitarni_koncert_2016Udruga osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji “Maslačak” Križevci organizira veliki humanitarni koncert “Pjevajmo zajedno za Maslačak” na kojem će večeras u sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca nastupiti sljedeći izvođači: Allegro, Cure iz Centra, Miraz, Mirko Švenda-Žiga, Od srca do srca, Pirati, Romana Orešnik, Dario Brnad, Zdravko Bugarin, Zlatni dečki i Žute Dunje.

Koncert pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije i Grada Križevaca se organizira s ciljem prikupljanja sredstava za poludnevni boravak. Cijena ulaznice je 30 kuna, a može se kupiti u Turističkom uredu Grada Križevaca, caffe barovima Olimp, Cris, Art Rock Caffe i Planet, u Udruzi “Maslačak” Križevci te na ulazu prije koncerta, koji počinje u 19 sati.

Do sada su kao sponzori kod organizacije koncerta pomogli OŠ Ljudevita Modeca, Širjan, 4M, Modni salon Ana, SUbing, Vinarija Podolski, Tiskara Gravis, Anart design, OPG Renata Kostibol, OPG Posavec, Pekara Mlinček, Križevačka pivovara, OPG Nenad Jagodić, OPG Šafran, OPG Bužić i Korenko d.o.o. Među medijskim pokroviteljima je i nezavisni portal Križevci.info, koji je također objavio intervju s predsjednicom “Maslačka” Tamarom Premuš.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.