Razvaljotka predstavlja: Best of stand up Studio smijeha

best_of_stand_up_studio_smijeha_klub_kulture_2016U petak 28. listopada 2016. u križevačkom Klubu kulture održava se “Best of stand up Studio Smijeha”, najsmješniji program u Križevcima! S početkom u 21 sat publiku će zabaviti Marko Dejanović, Tihomir Paravina i Josip Joža Vrban, a voditelj večeri je Goran Vinčić. Cijena ulaznice je 30 kuna, a ograničen broj ulaznica nalazi se u pretprodaji u Art Rock Caffeu.

Marko Dejanović – rođen 1982. u Banja Luci, a živi sad većinu života u Zagrebu. Nema (još) ni djece ni kredita pa se smatra poprilično slobodnim. U humoru je sklon pretjerivanju, bilo da je riječ o tjeranju logike preko ruba smisla ili o priznavanju vlastitih nedostatak (ima komplekse zbog debljine – ako ga vidite, recite mu da je smršavio, čak i ako ga vidite prvi put u životu, nema veze). Štuje i analizira bogatu i vrijednu tradiciju psovki na prostorima jugoistočne Europe i šire.

Josip Joža Vrban – višestruki pobjednik open mica. Ne pokušavajte shvatiti što vam želi reći jer nećete uspjeti. Radije se udobno smjestite i uživajte u simpatičnosti i šarmu. Uz stand up svira bas gitaru i voli sve što vole mladi.

Goran Vinčić – student filozofije, duša od čovjeka i nepopravljivi romantik. U slobodno vrijeme curama recitira poeziju koju je pročitao na Facebook-u. Zna kako izbjeći kontrolu u tramvaju, ali i dobar kroše. Sentimentalan je prema semaforima. Kada izađe, pije jako puno. Ako je dug red u WC-u, onda ništa ne pije. Majstor je karatea, iako ni sijalicu ne zna da promijeni. Najduža veza mu je bila 6 mjeseci… a onda više nije mogao da je krpi. Obožava filmove na internetu, a najomiljeni mu je Alien: Osmi bludnik. Smatra da je Gandalf pravoslavac.

Tihomir Paravina – dosadilo mu je samo pričat pa uvodi i glazbene točke koje također prolaze sjajno kod publike mada ne zna note ni glazbenu abecedu. Bolje mu ide gramatika nego matematika. Spika na mikrofon i na engleskom pred stranom i domaćom publikom koji glume da su stranci, još nije nastupo u dijaspori.

Vezano

Komentari su zatvoreni.