Sutra u ‘Seljancu’ predstavljanje učeničkih stipendija

Srednja_obrtnicka_skola_Ivan_Seljanec_KrizevciU četvrtak, 20. listopada 2016. u 18 sati u Srednjoj školi Ivan Seljanec u Križevcima će se održati predstavljanje programa stipendija učenicima turističko-ugostiteljskih zanimanja kuhar, konobar, slastičar i turističko-hotelijerski komercijalist, koje osigurava turistička kompanija Valamar Riviera kroz partnersku suradnju s Ministarstvom turizma. Riječ je o čak 200 stipendija diljem Hrvatske u sufinanciranom iznosu od 1000 kuna mjesečno tijekom jedne školske godine, u trajanju od 10 mjeseci, uz zapošljavanje po završetku školovanja i mogućnost razvoja karijere te kontinuirano usavršavanje i edukaciju.

img_2619_interslast_natjecanje_ucenice_ivan_seljanec_bronca_nagradaObveza svih stipendista jest da tijekom stipendiranja redovito pohađaju nastavu, upišu godinu i uredno maturiraju. U jednoj od atraktivnih destinacija Valamara – u Poreču, Rapcu, Krku ili Dubrovniku, učenici imaju priliku odraditi kvalitetnu praksu, a po završetku školovanja stječu i pravo na zapošljavanje u Valamaru. Valamar svojim stipendistima iz kontinentalne Hrvatske osigurava i besplatan smještaj i hranu.

GASTRO_2014_Ivan_Seljanec_natjecanje_2Ovim programom Valamar Riviera, koja je prepoznata kao jedan od najvećih i najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj, želi mlade potaknuti i podržati u odluci da upišu i završe obrazovne programe za ugostiteljsko-turistička zanimanja te osigurati kvalitetnije povezivanje sa srednjim strukovnim i ugostiteljskim školama širom Hrvatske. Predstavljanje programa učenicima i profesorima u Koprivničko–križevačkoj županiji, uz Križevce sutra, održat će se i danas u Obrtničkoj školi Koprivnica s početkom u 17:30 sati.

s jelom_Kamelija_kup_kuhari_konobari_natjecanje_Misel_DoskocilPrednost rada u Valamaru je redovno uključivanje u stručna osposobljavanja i programe nagrađivanja te dugoročno povezivanje s poslodavcem kroz status stalnog sezonskog radnika s cjelogodišnjim primanjima i redovnim stažem. Valamar Riviera svojim zaposlenicima pruža mogućnost razvoja karijere putem niza vrhunskih edukacijskih programa – od internog programa razvoja mladih potencijala u F&B zanimanjima do Valamar akademije koja Valamarove kadrove priprema za specijalističke i voditeljske pozicije.

Srednja_skola_Ivan_Seljanec_KrizevciU visokoj sezoni Valamar Riviera zapošljava više od 4100 ljudi. Gotovo 70 posto sezonskih radnika svake se godine vraća u Valamar, a zadovoljstvo svih Valamarovih zaposlenika potvrđuje i certifikat Poslodavac partner i jedina je turistička kompanija među pet najboljih Poslodavaca partnera u Hrvatskoj.

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. kaja piše:

    Svaka čast Ministarstvu turizma i Valamar Rivieri na suradnji i izvesnoj ideji za mlade učenike turističko- ugostiteljskog zanimanja. Taj status stalnog sezonskog radnika s “cjelogodišnjim primanjima i redovitim stažom”, valjada će potaknuti naše mlade na upis u strukovne škole i da ostanu u svojoj Domovini.
    Baš svijetli primjer, unatoč svakodnevnom “crnilu”.
    Sretno svima!

Komentari su zatvoreni.