Drugi vikend 5. Pinklecfesta nudi 10 putovanja


Nakon vikenda otvorenja 5. Pinklecfesta, križevačkog kulturno-avanturističkog festivala posvećenog putovanjima, kad su publici u Klubu kulture svjedočenja sa svojih putovanja izložili Daira Kruljac zapisom o magičnoj Kolumbiji, Jadranko Kučina o boravku u Gani i Antun Gold slikama s broda i oceana, a pješake zaljubljenike u prirodu u Planinarskom domu na Kalniku s vrhovima Durmitora upoznao Dragan Janković, ovaj vikend nastavlja se serijom od 10 večernjih predavanja.

Tako će Križevčani u petak 21. listopada u Klubu kulture prisustvovati predavanjima s putovanja Gordane Obradović Dragišić po srednjoj Americi, Ivane Bradić sa Santorinija, Dina Škare iz Kanade, dok će u subotu 22. listopada moći čuti izlaganja Eme Bašić iz New Yorka i Nebraske, Marije Dimjašević iz više država SAD-a, Josipa Brkića, Bojana Krhatlića i Gordana Pavlinušića iz Rumunjske, Moldavije i Ukrajine, zatim Josipa Brkića, Aleksandra Karrea, Gordana Pavlinušića i Roberta Ravlića s putovanja u Poljsku, te posebno Roberta Ravlića s putovanja u Vijetnam, Tajland i Kambodžu. Predavanje “Xenia – princeza od Nikozije” predviđeno za petak, 21. listopada, otkazuje se zbog iskrslog neodgodivog službenog putovanja predavačica.

Program oba dana počinje u 19:30 sati, a zaključuje se u subotu, muzičkim putom oko svijeta, u izvedbi Skavillian Sounda s početkom od 22 sata.
Program Pinklecfesta sponzorski podržava Restoran Tomislav, a pokrovitelj je Grad Križevci.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.