Mario Rajn uspješno završio Akademiju za politički razvoj

img_8206_mariio_rajn_apr_akademija_za_politicki_razvojOd 14. do 16. listopada 2016. godine u Poreču je održana 10. Godišnja konferencija Akademije za politički razvoj (APR), najveće godišnje okupljanje članova i alumnija ove neprofitne organizacije koja kroz svoje aktivnosti djeluje na području razvoja demokratskih vrijednosti pluralizma, tolerancije i dijaloga u hrvatskom društvu. Tema ovogodišnje, jubilarne konferencije bila je “Sadašnjost i budućnost Europe” kao jednog od najaktualnijih političkih pitanja.

img_8196_10_godisnja_konferencija_apr_akademija_za_politicki_razvojMeđu stotinjak sudionika konferencije, uz alumnije Godišnjeg programa APR-a te stručnjake i profesionalce iz različitih sektora društva, sudjelovali su i polaznici ovogodišnje, 13. generacije. Tom prilikom predsjednica APR-a Sandra Pernar uručila je diplome za 26-ero polaznika koji su uspješno završili Godišnji program. Među njima je i Križevčanin Mario Rajn, izvršni direktor u Trgo-agenciji d.o.o., koji je prošli tjedan najavio kandidaturu za gradonačelnika Križevaca na sljedećim lokalnim izborima. Od završenih APR-ovaca iz Križevaca na konferenciji je sudjelovao još mr.sc. Hrvoje Belani iz 11. generacije polaznika 2014. godine.

img_8223_mario_rajn_apr_sandra_pernar_akademija_za_politicki_razvojKroz pet panel diskusija sudionici konferencije su raspravljali o aktualnim temama europske sadašnjosti i budućnosti kao što su energetske tranzicije u Europi i Hrvatskoj, europske vrijednosti i identitet, hrvatsko članstvo u Europskoj uniji, održivost i inkluzivnost europske ekonomije te sigurnosni izazovi i budućnost europskog projekta. Konferencija se održala u sklopu Godišnjeg edukativnog programa APR-a koji se od 2004. godine provodi u Hrvatskoj uz potporu Vijeća Europe.

img_8228_13_generacija_apr_akademija_za_politicki_razvoj_mario_rajn

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.