Hat-trick Markušića za pobjedu Tehničara nad Križevcima

14457328_1200267546699264_101805483499302111_n_nk_tehnicar_cvetkovec_nogometUVJERLJIVA POBJEDA Najavljivala se utakmica Križevaca i Tehničara Cvetkovec kao veliki derbi između neporaženih timova Međužupanijske lige, ali šest golova u mreži Križevčana potvrdilo je dominaciju Lovreka i ekipe u ligi.

Križevci su izgubili 1:6 od Tehničara koji je imao veliku podršku svojih navijača, a mogli su uživati u sunčanoj pobjedi na gostujućem terenu. Šest golova u mreži križevačke ekipe zapalilo je atmosferu gostujućih navijača koju možete pratiti i putem društvenih mreža.

Tri komada zabio je kapetan momčadi Matija Markušić, dva gola postignuo je Kruno Lovrek te jedan gol Goran Firbas. Počasni gol za Križevce zabio je Robert Jandrašec.

Križevački nogometaši bili su neprepoznatljivi s previše grešaka u igri, pomalo i osupnuti brzinom primljenih pogodaka, momčad Tehničara uspjela ih je nadigrati, a treba i spomenuti kako je realizacija gostiju bila izvrsna. Najviše se iskazao trostruki strijelac Markušić, ali i odlični Kruno Lovrek koji je klasa iznad za mnoge nogometaše ovog ranga.(ePodravina.hr)

Vezano

Komentari su zatvoreni.